Samenwerking Mulders Oudenbosch

Samenwerking
Victoria Mengvoeders gaat met ingang van vandaag een samenwerking aan met Mulders Oudenbosch, ‘Experts in veevoer’. Door onze gezamenlijke krachten staan wij, met name in West-Brabant en Zeeland, dichter bij u en uw vee en willen wij u met voer en advies succesvol laten zijn. Wij zijn een regionale, betrokken en flexibele partner, die graag samen met u, door middel van maatwerk, het beste uit uw bedrijf naar boven haalt!
 
Mulders Oudenbosch voorziet in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland, onder eigen merknaam en met een gespecialiseerd team mensen, melkveehouders van voer en advies. Door onze samenwerking nemen we samen een belangrijke positie in de Zuid-Nederlandse rundveemarkt in.
 
De sterke logistieke positie en ervaring in verkoop van mengvoeders van Mulders Oudenbosch levert u en ons vele voordelen op. Daar waar voor ons de logistieke mogelijkheden en -efficiëntie beperkt werden, vult Mulders Oudenbosch dit perfect voor ons in. Op deze manier kunnen we nu samen als regionale partners de hele Zuid-Nederlandse rundveemarkt voorzien van voer en advies.
 
Wij staan graag voor u klaar. Neem ook eens een kijkje op www.victoria-mengvoeders.nl en www.muldersoudenbosch.com.