Nieuws

Meedoen is een kado voor het leven

Team FG 2019
(20-05-2019) In juni beklimmen de deelnemers van Team FG - onder de vlag van BIG Challenge, farmers against cancer - de legendarische Alpe d’Huez. Op zondag 2 juni 2019 reizen wij af naar Frankrijk met als doel om zo vaak mogelijk de berg te beklimmen nadat we in de afgelopen periode zo veel mogelijk geld hebben ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Hittestress bij melkvee beperken

(29-04-2019) Hittestress is een jaarlijks terugkerende uitdaging in de melkveehouderij. In de periode van circa mei tot en met september krijgen de dieren te maken met enige vorm van hittestress. Dit wordt veroorzaakt door hoge temperaturen, een hoge luchtvochtigheid of een combinatie van beide factoren. Om hittestress bij melkvee zoveel mogelijk te beperken zijn er verschillende zaken die extra aandacht verdienen.

Experimentele toetsing van het Babyparksysteem

Babypark systeem
(13-03-2019) Op een vijftal konijnenbedrijven wordt momenteel een proef uitgevoerd om de effecten van het Babyparksysteem op voedsters en jongen goed in beeld te krijgen. De belangrijkste vraag is hoe goed de jongen en voedsters het doen in dit systeem en in de navolgende productiefases. De (vele) wegingen van dieren worden aangevuld met vastlegging van de uitval en op enkele bedrijven worden video-opnames gemaakt. Wageningen Livestock Research (WLR) is als onafhankelijke organisatie ingeschakeld voor de proefopzet en -begeleiding en voor de verwerking en rapportage van de proef.

Samenwerking Mulders Oudenbosch

Samenwerking
(22-02-2019) Victoria Mengvoeders gaat met ingang van vandaag een samenwerking aan met Mulders Oudenbosch, ‘Experts in veevoer’. Door onze gezamenlijke krachten staan wij, met name in West-Brabant en Zeeland, dichter bij u en uw vee en willen wij u met voer en advies succesvol laten zijn. Wij zijn een regionale, betrokken en flexibele partner, die graag samen met u, door middel van maatwerk, het beste uit uw bedrijf naar boven haalt!

De V van Vernieuwing

De V van ...
(15-02-2019) Waarom rundveehouders ook in de toekomst succesvol zijn met Victoria Mengvoeders als partner? Omdat we nooit stilzitten en geen genoegen nemen met het succes van vandaag. Omdat we de ontwikkelingen en veranderingen in de markt al ruim 120 jaar nauwgezet in de gaten houden. Door goed te luisteren naar jou en de markt, door het beoordelen van jouw vee en zo constant in staat zijn te blijven vernieuwen. Vanuit diverse samenwerkingen uit het verleden. En omdat we continu blijven innoveren om onze gezamenlijke uitgebreide kennis naar een nóg hoger plan te tillen. Het is dit alles … en nog veel meer. Het is meer dan een product.

De V van Visie

De V van ...
(15-02-2019) Waarom rundveehouders een samenwerking aangaan met Victoria Mengvoeders als partner? Omdat wij rundveehouders met voer en advies succesvol laten zijn. Een duidelijke visie, waar we sterk in geloven: het creëren van een win-win situatie, met goede bedrijfsrendementen voor rundveehouders én een gezonde toekomst voor de hele sector. Als dé specialist in rundveevoeders van Zuid-Nederland gaan we samen met jou alle uitdagingen aan. En dat rundveehouders die uitdaging graag met ons aangaan dat blijkt. Vanuit onderzoek, voerontwikkelingen en met een gespecialiseerd team mensen, voorzien we onder de grote rivieren inmiddels één op de zes melkveehouders van voer en advies. Het is dit alles … en nog veel meer. Het is meer dan een product.

De V van Veehouder

De V van ...
(15-02-2019) Waarom je als rundveehouder altijd kunt bouwen op Victoria Mengvoeders als partner? Omdat wij maar al te goed weten dat veehouders en hun vee onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Door goed te luisteren naar jou en de markt, door het beoordelen van jouw vee en zo te blijven vernieuwen. En we daarom als ondernemend, innovatief en betrokken voerspecialist continu samen met jou werken aan uitgekiende en hoogwaardige mengvoeders die zorgen voor gezond vee en optimale resultaten. Maar ook omdat we zo dicht bij de veehouder staan, door jou te voorzien van deskundig advies waarmee jij het beste uit jouw onderneming naar boven haalt. En misschien ook wel omdat we de trots en passie die jij hebt voor je vee en de sector met jou delen, net als het buitenleven en de vrijheid waar jij zo van geniet. Het is dit alles … en nog veel meer. Het is meer dan een product.

De V van Vakmanschap

De V van ...
(15-02-2019) Waarom rundveehouders met Victoria Mengvoeders als partner het beste uit hun bedrijf naar boven halen? Omdat we al sinds 1897 staan voor vakmanschap. Met de juiste mensen op de juiste plaats. En we daarbij als dé ondernemende en innovatieve voerspecialist al onze kennis, expertise en advies inzetten om jou succesvol te kunnen laten zijn. Maar ook omdat we voor elke uitdaging de perfecte voeroplossing hebben; speciale producten en voer op maat, gericht op jouw specifieke bedrijfsvragen. Of omdat we beschikken over een gespecialiseerde en GMO-Controlled (VLOG) gecertificeerde fabriek én een eigen laboratorium, waar we grondstoffen, voeders en productieprocessen controleren en monitoren om de kwaliteit te kunnen waarborgen voor een voorspelbaar resultaat. Het is dit alles … en nog veel meer. Het is meer dan een product.

De V van Voer

De V van ...
(15-02-2019) Waarom rundveehouders met Victoria Mengvoeders als partner het optimale uit hun onderneming halen? Omdat we hoogwaardige mengvoeders op maat een absolute voorwaarde vinden. Voeders met vaste samenstellingen en een optimale fosfor- en stikstof efficiëntie voor melkvee. En ‘specialties’ als LOgisch tarwe en lupine, het resultaat van onze gespecialiseerde productieprocessen. Maar ook door onze eigen op- en overslaglocatie en inkoopcombinatie in Oss, waardoor we een scherpe inkoop en logistiek realiseren en waarmee we de kwaliteit van onze grondstoffen optimaal kunnen borgen. Het is dit alles … en nog veel meer. Het is meer dan een product.

Pagina's