Nieuws

Victoria niet naar RMV Gorinchem

RMV Gorinchem
(14-09-2020) Ter bescherming van de gezondheid van onze medewerkers, klanten en andere beursbezoekers hebben wij besloten in november niet deel te nemen aan de Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen te Gorinchem. Wij vinden het niet verantwoord om in tijden van Corona op deze schaal bijeen te komen. We hopen u tijdens een volgende editie weer in goede gezondheid te mogen ontvangen in onze stand.

Maïs-tips

mais tips 2020
(10-09-2020) Een goede maïsoogst en inkuilplanning zijn van vele factoren afhankelijk. Die ene dag in het jaar is bepalend voor de kwaliteit van uw voorraad ruwvoer voor het hele jaar. Onze maïs-tips helpen u bij het creëren van een optimale kuil.

Webinar: Wat betekent de nieuwe eiwitnorm voor uw bedrijf?

Webinars terugkijken
(14-07-2020) Graag nodigen wij u uit voor de Webinar “Wat betekent de nieuwe eiwitnorm voor uw bedrijf?” op donderdag 16 juli 2020 om 13.00 uur, onder leiding van Niels de Jong (Victoria Mengvoeders) en Tom Vloet (FG Bedrijfsontwikkeling). Tijdens de Webinar willen we u zo goed mogelijk voorbereiden op de nieuwe tijdelijke maatregelen. NIels en Tom vertellen u graag meer over de nieuwe regelgeving, wat deze gaat betekenen voor uw bedrijf en wat u en wij samen kunnen doen om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Neem deel aan de Webinar!

Wat betekent de nieuwe eiwitnorm voor uw bedrijf?

(06-07-2020) De nieuwe eiwitnorm zet u en ons voor een grote uitdaging. In de aanloop naar 1 september kijken wij samen met u naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en maken een plan hoe we deze periode het beste kunnen overbruggen. Zodoende kunnen we, in het belang van ons beiden, tijdig anticiperen op de situatie. Met als doel een optimaal behoud van melkproductie, welzijn en diergezondheid.

Webinar: Maximaliseren van droge stof opname tijdens een hitteperiode

webinar
(18-06-2020) Graag nodigen wij u uit voor de Webinar “Maximaliseren van droge stof opname tijdens een hitteperiode” op donderdag 25 juni 2020 om 13.30 uur, onder leiding van Niels de Jong en Wiljan Smits. Tijdens de Webinar nemen we u mee door een aantal onderwerpen van ‘wat betekent hittestress voor een koe’ tot ‘het behoud en maximalisatie van droge stof opname tijdens een hitteperiode’. Praktijkonderzoek wijst uit dat 1 kg extra droge stof opname resulteert in de productie van 1,4 kg extra meetmelk. De moeite waard dus om hier aandacht aan te besteden. Bereid u voor op de aankomende hitteperiodes en bescherm uw melkvee tegen hittestress. Neem deel aan de Webinar!

Neem deel aan de Webinar 'Wat is hittestress'!

Webinar
(11-06-2020) Wij nodigen u graag uit voor het Webinar “Wat is hittestress?” op donderdag 18 juni 2020 om 13.30 uur, onder leiding van Niels de Jong en André van der Schie. In een serie van Webinars nemen we u mee door een aantal onderwerpen van ‘wat betekent hittestress voor een koe’ tot ‘het behoud en maximalisatie van droge stof opname tijdens een hitteperiode’.Tijdens de Webinars delen wij alle ins en outs met betrekking tot ‘het voorkomen van hittestress bij melkvee’.

Pagina's