Meedoen is een kado voor het leven

Team FG 2019
In juni beklimmen de deelnemers van Team FG - onder de vlag van BIG Challenge, farmers against cancer - de legendarische Alpe d’Huez. Op zondag 2 juni 2019 reizen wij af naar Frankrijk met als doel om zo vaak mogelijk de berg te beklimmen nadat we in de afgelopen periode zo veel mogelijk geld hebben ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. 
 

Waarom wij meedoen aan Alpe d’HuZes

Fransen Gerrits neemt voor de vierde keer met een team deel aan de Alpe d'HuZes. Het samen met collega's en partners deelnemen aan dit evenement is de beste vorm van teambuilding die er is. “Meedoen is een kado voor het leven” volgens Dore-Mieke Verrijt, onze teamcaptain … en ze heeft helemaal gelijk! Jammer genoeg hebben veel mensen in hun directe omgeving te maken met de vreselijke ziekte die we allemaal zo graag willen uitbannen. Dit geeft een extra motivatie voor ons allen om mee te doen en op 6 juni tot het uiterste te gaan om geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker. Wij zijn geen doktoren, specialisten, wetenschapers of wat dan ook. We werken met zijn allen in de agrarische sector. Gezondheid, eten en een dak boven je hoofd zijn de belangrijkste primaire behoeften van de mens. En wij werken het hele jaar aan gezonde voeding voor deze mens. In de week van 2-8 juni werken wij ons in het zweet voor een ‘gezonde’ medemens. 
 

Team Fransen Gerrits 2019

Dit jaar hebben we deels weer een ander team dan in voorgaande jaren. Daarom presenteer ik jullie team Fransen Gerrits 2019:
  • Dore-Mieke Verrijt - deelnemer van Big Challenge van het eerste uur, samen nog in het team van Herman Houweling. Dore-Mieke is onze teamcaptain en vrouw van Pieter Verrijt, varkenshouder en al 60 jaar klant bij Fransen Gerrits.
  • Theo Smits - eindverantwoordelijke voor chauffeurs en planners, maar die week plant hij alleen zijn beklimmingen.
  • Marleen Gerrits - haar achternaam doet vermoeden dat het de vrouw is van ondergetekende. En dat klopt, begin dit jaar heeft ze de eerste rit van haar leven gemaakt op een wielrenfiets. 
  • René de Klijn - chauffeur in Veghel, praat weinig maar fietst des te beter.
  • Robert Koster - inkoper bij Centrico. Hij gaat voor de 3e keer mee en is samen met Dore-Mieke een ervaringsdeskundige van het evenement. Hij wil nog steeds zijn laatste prestatie verbeteren!
  • Henk Nielen - chauffeur in De Rips, vaak gevraagd en net 1 keer minder nee gezegd. “Het moet er maar eens van komen” was zijn antwoord op de vraag of hij mee wilde gaan.
  • Arthur Gerrits - na vorig jaar besmet te zijn geraakt met het virus en aangezien fietsen mijn grote (en enige) hobby is ga ik zeker mee!
Wij worden tijdens de Alpe d’HuZes ondersteund door familie, vrienden, collega’s en bekenden die met ons meegaan en tevens meedoen aan Alpe d’HuZus.
 
Al vele kilometers hebben we in de benen. Hele trainingsschema’s zijn gemaakt. We zijn actief op zoek naar sponsoring en organiseren acties om minimaal € 35.000,- op te halen voor KWF. Dit doel hebben we al gehaald maar we gaan door aangezien opgeven geen optie is. Help jij ons mee? Hartelijk Bedankt!
 
Wil je ons volgen en/of steunen? Bezoek dan onze deelnemerspagina op https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/BIG-Challenge-8-Fransen-Gerrits
 
Met sportieve groet,
Arthur Gerrits