Vlogwedstrijd 120-jarig bestaan FG

***Wil jij ook graag een vlog maken omdat je trots bent op de varkens-, rundvee- of konijnensector? Twijfel dan niet en plaats je vlog alsnog vóór 24 juni in het openbaar, met de hashtag #fransengerrits, op de tijdlijn van jouw Facebookpagina. Meedoen met de vlogwedstrijd is niet meer mogelijk … maar ook de bijdrage van deze vloggers blijft niet onbeloond.***

 

Fransen Gerrits bestaat in juni 120 jaar en daar zijn wij trots op! Op het familiebedrijf en onze medewerkers, maar zeker ook op u als ondernemer in deze mooie sector. Wij willen dit graag met u delen, en u vragen ook uw trots uit te (laten) spreken over uw bedrijf en de sector.

Wij roepen uw (klein)kinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen, ofwel alle kinderen die verbonden zijn met uw bedrijf op, om een vlog te maken waarin zij hun trots uitspreken voor uw bedrijf en de sector.

‘Een bericht aan de kids’

Vlogwedstrijd
Plaats jouw filmpje onder vermelding van de hashtag #FransenGerrits openbaar op de tijdlijn van jouw Facebookpagina en win een te gekke prijs!

De twee vlogs die het vaakst gedeeld en geliked worden winnen een super coole prijs!
Prijs 1: iPad > winnaar in de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar
Prijs 2: iPhone met jaarabonnement > winnaar in de leeftijdscategorie 13 tot en met 18 jaar

De prijzen worden overhandigd tijdens de open dag ter gelegenheid van ons 120 jarig bestaan op zaterdag 24 juni 2017 bij onze fabriek in Erp. De winnaars krijgen hierover vooraf persoonlijk bericht.

Spelregels

  • Vertel in een vlog van maximaal 1,5 minuut waarom jij trots bent op het familiebedrijf en de sector waarin jouw vader, moeder, oom, tante, neef, nicht, buurman, buurvrouw of andere voor jou bekende boer of boerin werkzaam is.
  • Laat mooie sprekende beelden zien van het bedrijf waarover je spreekt.
  • Stel jezelf kort voor in het filmpje zodat we weten wat je relatie is met het bedrijf en wat je leeftijd is.
  • Plaats jouw filmpje vóór 10 juni 2017 onder vermelding van de hashtag #FransenGerrits ‘openbaar’ op de tijdlijn van jouw Facebookpagina. Hoe eerder je het er op plaatst, hoe meer kans dat het gedeeld en geliked wordt! Indien je zelf te jong bent voor een Facebookpagina of er gewoonweg geen hebt, kun je hem ook door een volwassen persoon op zijn/haar Facebookpagina laten plaatsen.
  • Vraag je ouders om toestemming voor deelname en het openbaar plaatsen van je vlog op je eigen Facebook profiel. Deelnemers zonder toestemming kunnen uitgesloten worden van de vlogwedstrijd.
  • Alle kinderen tot en met 18 jaar mogen deelnemen aan deze wedstrijd.
Voorwaarden
  • Door deelname aan de vlogwedstrijd van Fransen Gerrits ga je akkoord met onze spelregels en met die van Facebook.
  • Wij houden ons aan de wettelijke regels rondom kansspelen.
  • Wij houden ons aan de privacy-wetgeving. Gegevens van deelnemers worden alleen gebruikt voor het in contact komen over de vlogwedstrijd zelf.

Bekijk nu de voorbeeldvlogs op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/FransenGerrits
Laat je inspireren en doe mee met onze vlogwedstrijd!

Wij wensen je veel succes!