Nieuws

Prijsvraag RMV Gorinchem

Prijsvraag
(16-11-2018) Beantwoord onze prijsvraag en win een diner met stikstof ijsfondue voor 4 - 6 personen bij Restaurant FF Swanjéé in Den Bosch. Lever deze kaart met uw antwoord op 27, 28 of 29 november tussen 13.00 - 22.00 uur in bij onze stand en maak kans op deze smakelijke prijs.

Optimaliseer uw kringloop met stikstofefficiëntie

N-efficiëntie bij rundvee
(12-10-2018) Victoria Mengvoeders is nu, naast het verbeteren van de Fosfor Balans, ook in staat de N-efficiëntie op uw bedrijf te optimaliseren. Op deze manier kunt u de kringloop op uw eigen bedrijf verder verfijnen, voor een optimaal rendement. Praktijkonderzoek van Victoria wijst uit dat er diverse mogelijkheden bestaan om de N-efficiëntie, met behoud van gezonde koeien en productie van melk, met >1% te verhogen.

Bescherm uw melkvee tegen de gevolgen van hittestress

Hittestress
(18-04-2018) De eerste warmteperiode is een feit. Bent u al voorbereid op hoge temperaturen en -luchtvochtigheid? Laat u niet verrassen en tref op tijd preventieve maatregelen tegen hittestress. Zeker hoogproductief melkvee is hiervoor erg gevoelig. Om de gevolgen van hittestress ook bij hoog productief melkvee optimaal te beperken heeft Victoria Mengvoeders onlangs een nieuwe Anti Hitte Stress mix ontwikkeld: Ruvic A.H.S. Mix 2.

Fransen Gerrits fietst tegen kanker

BIG Challenge
(22-01-2018) Samen met zo'n 160 fietsers en (hard)lopers uit de agrarische sector zet Fransen Gerrits zich in 2018 weer keihard in om een einde te maken aan de ellende en onmacht die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. In juni beklimmen de deelnemers van Team FG – onder de vlag van BIG Challenge, farmers against cancer – de legendarische Alpe d’Huez.

Winnaar prijsvraag RMV Gorinchem

Winnaar prijsvraag
Van de 253 deelnemers aan onze prijsvraag tijdens de RMV in Gorinchem had helaas niemand beide pH-waarden exact geraden. Al kwamen een aantal deelnemers wel erg dichtbij. Maar ... er kan er maar 1 de winnaar zijn! Met een pH-waarde van 6,5 en 11,75 zat V.O.F. Verhoef-van de Munt uit Lopik het dichtst in de buurt.

Pagina's