Het merk Victoria

Het merk Victoria
Rundvee- en konijnenhouders met voer en advies succesvol laten zijn. Dat is de opdracht die wij onszelf met het merk Victoria Mengvoeders hebben gegeven. Opkomen voor hun belangen. Omdat hun belangen ook de onze zijn. Samen optrekken. Om samen te werken aan succes; vandaag, morgen en in de toekomst.
 
Welke ambities heeft u als rundvee- of konijnenhouder? Waar wilt u als ondernemer naar toe? Wat gaat er al goed in uw bedrijf en bedrijfsvoering? En wat kan beter? Dat zijn vragen die wij u helpen beantwoorden.
 
Dat doen we met toewijding, overtuiging en de kennis en mensen in huis om voorop te lopen in de markt. Om altijd met een oplossing te komen, ongeacht de uitdaging. Dat doen we vooral … samen met u.
 
Midden in Veghel voedingsstad
De productie van rundvee- en konijnenvoer vindt plaats in de fabriek in Veghel. Qua logistiek een gunstige locatie. Gelegen aan de Zuid-Willemsvaart is Veghel altijd al een trekpleister geweest voor food- en feedgerelateerde bedrijven. Met bovendien de ambitie om die rol nog krachtiger te gaan vervullen en uit te dragen. Een ambitie die wij onderschrijven en waar ook wij ons steentje aan zullen bijdragen.