Mijn Victoria

Mijn Victoria

Mijn Victoria is een afgeschermd gedeelte van de website. Een gedeelte dat is voorbehouden aan onze relaties. Waar onze ambitie als mengvoerbedrijf om samen te werken, om samen met onze relaties voor een maximaal rendement te gaan, concreet invulling krijgt. Mijn Victoria bestaat uit een bestelmodule, de mogelijkheid tot Z factuur en een online klantportaal. Het klantportaal is bereikbaar via www.MijnVictoria.nl. De bestelmodule en Z-factuur bereikt u via onderstaande buttons.

Instructievideo
Let op, de oude bestelmodule komt binnenkort te vervallen en wordt vervangen door de bestelmodule in het klantportaal (zie onderstaande instructie video). Heeft u nog geen inloggegevens voor het klantportaal? Vraag deze dan aan via het aanmeldformulier: http://www.fransengerrits.nl/bestelmodule

Klantportaal

  • Alles op één plek online beschikbaar
  • Real-time monitoring van uw bedrijfsresultaten
  • Jaarlijks vaststellen van uw bedrijfsdoelstellingen
  • Constant meten, evalueren en bijsturen
  • Uitbreiding van het klantportaal in de toekomst

Bestelmodule en Z-factuur

  • U ziet welke producten u in het verleden in welke hoeveelheden heeft besteld.
  • U kunt er 7 dagen per week en 24 uur per dag uw bestelling aan ons doorgeven.
  • U vindt er alle facturen die u in het verleden heeft ontvangen (Z factuur).

Z login
Om te kunnen inloggen heeft u een Z login gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Met uw persoonlijke login kunt u toegang krijgen tot verschillende diensten die met Z login ontsloten worden. Hiertoe behoren ook de bestelmodule van Victoria Mengvoeders en de mogelijkheid tot Z factuur.

Indien u van deze dienst gebruik wenst te maken dient uw Z login gekoppeld te zijn aan de bestelmodule van Victoria Mengvoeders. Via het formulier ‘aanmelden Mijn Victoria’  kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de Z login voor de bestelmodule en/of Z factuur.

Wachtwoord vergeten?
Heeft u wel een Z login gebruikersnaam en wachtwoord maar weet u deze niet meer? Dan kunt u deze eenvoudig 24 uur per dag, 7 dagen per week online opvragen.

Inloggen Bestelmodule
Inloggen Z factuur